Kiitos kuluneesta vuodesta!

29.12.2023

Hyvät Focus Localis ry:n jäsenet,

Lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta! Te jäsenet mahdollistatte lehtemme julkaisun ja tuette kotimaista kuntatutkimusta. Kuten päätoimittajamme Kirsi Lehto totesi viimeisimmän numeromme pääkirjoituksessa Kotimaisilla kielillä julkaistut artikkelit palvelevat useita käyttäjäryhmiä, kuten opiskelijoita, tutkijoita, tiedeyhteisöjen ulkopuolella toimivia päätöksen­tekijöitä, asiantuntijoita ja mediaa. Julkaisemiamme artikkeleita hyödynnetään väitöskirjojen osina, joten myös siitä näkökulmasta niillä on tärkeä merkitys osana tiedeyhteisöä.

Yhdistyksemme tavoitteena onkin edistää alue- ja paikallishallinnollisen tutkijoiden, ammattilaisten ja opiskelijoiden välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Kiitos, että olet mukana tämän tavoitteen toteuttamisessa! Niin kuin yhdistyksen puheenjohtaja Jenni Airaksinen kirjoitti jäsenkirjeessä 2/23, ”Ilman teitä ei olisi meitäkään”.

Tuleva vuosi tuo taas tullessaan taas paljon tuoretta tutkimustietoa ajankohtaisista aiheista. Vuoden ensimmäinen numero esimerkiksi tulee olemaan todella tuhti kestävyyden teemanumero. Loppuvuodesta järjestämme taas yhdessä Hallinnon Tutkimuksen seuran kanssa Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät, joita tulevana vuonna vietetään Lapin yliopistossa!

Muistattehan ilmoittaa mahdollisista yhteystietojen muutoksista meille sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@focuslocalis.fi niin lehti ja jäsensähköpostit löytävät oikeisiin osoitteisiin jatkossakin. Jos et halua jatkossa vastaanottaa paperista lehteä, vaan luet lehden mielummin diginä, ilmoitathan siitäkin sihteerillemme sähköpostitse.

Onnellista vuotta 2024!

Terveisin viestintäsihteeri Kaisu Sahamies ja koko Focus Localiksen väki