Tietosuojaseloste

EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) tulee sovellettavaksi 25.5.2018 lähtien ja sitä sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Uudistuksen tavoitteena on parantaa henkilötietojen suojaa ja rekisteröityjen oikeuksia, vastata uusiin digitalisaatioon ja globalisaatioon liittyviin tietosuojakysymyksiin, yhtenäistää tietosuojasääntelyä kaikissa EU-maissa sekä edistää digitaalisten sisämarkkinoiden kehittymistä.

Focus Localis ry on päivittänyt tietosuojaselosteensa 12.4.2020. Focus Localis ry sitoutuu noudattamaan tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä tietosuojaperiaatteita kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa. Yhdistys kerää, käsittelee ja ylläpitää henkilötietoja yhdistyksen jäsenyyden tai Focus Localis -tiedejulkaisun tilauskauden aikana.

Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu Focus Localis ry:n  käyttämään Yhdistysrekisteriin, jonka tuottaa Avoine Oy. Yhdistysrekisteriin on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Focus Localis ry:n jäsenrekisterin käyttöoikeus on yhdistyksen sihteerillä, viestintäsihteerillä sekä toimitussihteerillä.

Olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin (sihteeri@focuslocalis.fi), mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä!

Focus Localis ry:n tietosuojaseloste alla: