Avoin työryhmäkutsu Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäiville 2022

25.5.2022

Focus Localis ry ja Hallinnon Tutkimuksen Seura järjestävät yhteistyössä Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät 16.-18.11.2022. Tiedepäivien teemana on Uudistuminen – yhteinen savotta. Päivien esityksissä käsitellään rakenneuudistuksen innoittamana mm. integraation kipukohtia, tiedon tarjoamia mahdollisuuksia, talouden reunaehtoja sekä yksilön uudenlaista roolia yhteisessä savotassa.

Nyt on aika ehdottaa työryhmiä ja niille vetäjiä tuleville päiville!

Päivien järjestäjänä toimii tänä vuonna Itä-Suomen yliopiston sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos, ja päivät järjestetään Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. STJ-laitoksella toimii kolme tutkimusryhmää: sosiaali- ja terveyshallintotiede, sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinta sekä terveystaloustiede. Yhteisen monitieteisen oppimisen hengessä toivomme mm. tietojärjestelmien, talouden, oikeustieteiden, työelämän sekä kulttuurin ja oppimisen tutkijoiden osallistumista näille hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäiville. Kannustamme ideoimaan työryhmien teemoja ja toteutustapoja uudistamisen hengessä rajapintoja rikkoen ja yhdyspintoja rakentaen.

Työryhmätyöskentely ajoittuu päivien ohjelmassa torstaille 17.11. ja perjantaille 18.11. Ehdotuksessa tulee olla a) työryhmän nimi, b) vetäjä(t) ja c) lyhyt (max. 250 sanan) kuvaus työryhmän sisällöstä ja toteutustavasta sekä siitä, edellytetäänkö työryhmään osallistujilta abstraktin lisäksi ns. full paper.

Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse konferenssikoordinaattori Kirsi Savoselle kirsi.savonen@uef.fi viimeistään 30.6.2022. Hyväksytyistä työryhmistä ilmoitamme elokuun loppuun mennessä. Työryhmäpaperien avoin haku avautuu syyskuun alussa.

Lisätiedot työryhmähakuun liittyen:

Konferenssikoordinaattori Kirsi Savonen, kirsi.savonen@uef.fi, puh. 050- 471 2128

Kategoria: HKTP22, Tapahtumat⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠