Tietosuojaseloste

EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) tulee sovellettavaksi 25.5.2018 lähtien ja sitä sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Uudistuksen tavoitteena on parantaa henkilötietojen suojaa ja rekisteröityjen oikeuksia, vastata uusiin digitalisaatioon ja globalisaatioon liittyviin tietosuojakysymyksiin, yhtenäistää tietosuojasääntelyä kaikissa EU-maissa sekä edistää digitaalisten sisämarkkinoiden kehittymistä.

Kunnallistieteen yhdistys on päivittänyt tietosuojaselosteensa 22.5.2018. Kunnallistieteen yhdistys sitoutuu noudattamaan tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä tietosuojaperiaatteita kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa. Yhdistys kerää, käsittelee ja ylläpitää henkilötietoja yhdistyksen jäsenyyden tai Focus Localis -tiedejulkaisun tilauskauden aikana.

Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu Kunnallistieteen yhdistyksen käyttämään Yhdistysrekisteriin, jonka tuottaa Avoine Oy. Yhdistysrekisteriin on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Kunnallistieteen yhdistyksen jäsenrekisterin käyttöoikeus on yhdistyksen sihteerillä, jäsensihteerillä sekä toimitussihteerillä.

Olethan yhteydessä yhdistyksen sihteeriin (sihteeri@focuslocalis.fi), mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä!

Kunnallistieteen yhdistyksen tietosuojaselosteeseen voit tutustua oheisen linkin kautta: Tietosuojaseloste Kunnallistieteen yhdistys 2018.