Majoitus ja saapuminen alueelle

 

Majoitus

Tiedepäivien osallistujat varaavat ja maksavat majoittumisensa itse.

Olemme koonneet alle hotellit, joihin on varattu huonekiintiö tai alennuskoodi. Ole hyvä, ja tarkista kiintiön viimeinen voimassaoloaika ja kiintiötunnus alla olevien hotellitietojen kohdalta. Huonehinnat ovat voimassa ainoastaan varauksissa, jotka tehdään suoraan hotellista joko sähköpostitse tai puhelimitse. Hinnat ovat huonekohtaisia yhdeltä yöltä ja sisältävät aamiaisen sekä arvonlisäveron.

Scandic Hakaniemi,Siltasaarenkatu 14

Kiintiöhintaiset huoneet varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan 13.11. asti varauskoodilla BHAL271119 tai tästä linkistä: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BHAL271119. Huom! Tämä varauskoodi koskee vain Scandic Hakaniemeen tehtäviä varauksia.

§  Standard yhden hengen huone 131,00 eur/ yö

§  Standard kahden hengen huone 151, 00 eur/ yö

§  Standard Kolmen hengen huone 171, 00 eur / yö

Lisätietoa hotellista: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-hakaniemi, puh. +358 9 68999034, sähköposti: hakaniemi@scandichotels.com.

Muut Scandic-hotellit Helsingissä

 • Alennus päivän hinnasta käyttämällä varauslinkkiä: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=FIARB
 • Vaihtoehtoisesti varauksen voi tehdä varauskeskuksen kautta tai hotellin vastaanotosta alennuskoodilla FIARB.Varauskeskuksen puh. 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm)
 • Varaukset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen saapumista ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Huoneita voi varata alennuskoodilla hotellin varaustilanteen mukaan.

Hotel Arthur, Vuorikatu 19 

 • Lisätietoa hotellista: https://www.hotelarthur.fi/
 • kiintiön koodi TIEDEPÄIVÄT2019 oikeuttaa 10 € alennukseen päivän hintaan ajalle 27.-29.11.2019. Alennus on voimassa kaikkiin huoneluokkiin saatavuuden mukaan.
 • Varaukset tehdään hotellin myyntipalveluun, sähköposti myyntipalvelu@hotelarthur.fi, puh. 09-1734 4200 tai vastaanottoon, vastaanotto@hotelarthur.fi, puh. 09-173 441. Myyntipalvelu avoinna arkipäivisin kello 08.00-17.00 (perjantaisin klo 08.00-16.00).

Saapuminen alueelle

Maanpuolustuskorkeakoulu sijaitsee suljetulla sotilasalueella, ja alueelle pääsee vain ennalta ilmoitettuna. Tiedepäiville saapuvien henkilötiedot kerätään ilmoittautumislomakkeella 31.10. mennessä ja toimitetaan sotilasalueen portille pääsyn varmistamiseksi.

Lisätietoa saapumisesta: https://maanpuolustuskorkeakoulu.fi/saapumisohjeet.

Varaa mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus (henkilökortti tai passi).

Julkisilla kulkuneuvoilla matka Helsingin keskustasta Santahaminaan kestää noin 30 minuuttia.

 • Ota Rautatieasemalta metro itään.
 • Jää pois Herttoniemessä.
 • Ota metroasemalta bussi 86 Santahaminaan (ks. aikataulu https://reittiopas.hsl.fi/).
 • Sotilasalueen portilla nimesi tulee olla ilmoitettu vartioille.
 • Jää pois ensimmäisellä käytössä olevalla, siltavartion (portin) jälkeisellä pysäkillä. Maanpuolustuskorkeakoulun kampukselle pääset kääntymällä ensimmäisestä tienhaarasta vasemmalle.
 • Tiedepäivät järjestetään Auditoriotalossa (opastus portilta).

Santahamina

Lounasravintolat alueella

Omakustanteinen lounas tarjoillaan Juhlasalirakennuksessa (ks. karttakuva)

Tiedepäivillä jaettavat materiaalit

Abstraktit lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse pdf-muodossa. Osallistujille jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä ohjelmalehtinen, joka sisältää kaikki tiedepäivien aikana tarvittavat tiedot (mm. vierailijatunnus langattomaan verkkoon). Illalliskortin ostaneiden rintanimikyltissä on tunnisteena tarra, joka oikeuttaa osallistumisen illalliselle. Muistathan ottaa nimikyltin mukaan myös illalla!