Opiskelija! Haluatko konferenssiavustajaksi Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäiville 2021?

 

#HKTP21

#HKTP21

Hei perustutkinto-opiskelija! Haluatko päästä näkemään sisäpiiristä, millaista tieteellisen konferenssin järjestäminen on? Haluatko tietää mistä hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedekentällä tällä hetkellä puhutaan? Haluatko kasvattaa verkostoasi? Oletko kiinnostunut tieteellisestä toiminnasta ja/tai tapahtumien järjestämisestä? Jos vastasit johonkin näistä kyllä, ilmoittaudu konferenssiavustajaksi Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäiville 2021!

Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät järjestetään 18.-19.11.2021 Tampereen yliopiston keskustakampuksella. Konferenssiavustajana toimenkuvaasi kuuluu varmistaa osaltasi, että päivät sujuvat mallikkaasti. Avustajat toimivat muun muassa sali- ja työryhmävalvojina sekä infopisteessä opastajina. Avustajien työpanos onkin merkittävä osa tapahtumaa.

Työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti ajalle 17.-19.11.2021. Odotamme sinulta tapahtuman sisältöön ja päivien kulkuun perehtymistä, yliopiston tilojen tuntemusta ja ystävällistä palveluasennetta. Sinulla ei mene sormi suuhun yllättävissä tilanteissa, vaan lähdet ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia. Kaikkea ei tarvitse tietää heti ja aiempaa kokemusta ei vaadita. Perehdytämme sinut tehtävään konferenssiavustajien infossa 2.11 klo 10.00-11.00 (Päätalo A3-tila, Muotokuva-aulassa). Kaikki opintojen vaiheesta riippumatta ovat tervetulleita hakemaan tehtäviin!

Konferenssiavustajana saat vastineeksi työstäsi kahvitukset työssäolopäivinä sekä työtodistuksen. Tampereen yliopiston opiskelijat saavat lisäksi 1-2 op opintosuorituksen tekemällä kirjallisen raportin konferenssin loputtua.

Jos kiinnostuit konferenssiavustajan tehtävästä, tee sitova ilmoittautuminen sähköpostilla HKTP konferenssikoordinaattorille Marjukka Mikkoselle (marjukka.mikkonen@tuni.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 22.10.2021. Tarvitsemme vielä n. 6 avustajaa.  Kerro lyhyesti opinnoistasi ja niiden vaiheesta sekä mahdollisesta aiemmasta kokemuksestasi tapahtumien järjestämisestä. Kerrothan myös mahdollisesta videoeditointiosaamisestasi (tarvitsemme konferenssiavustajien lisäksi myös 1-2 videoeditoijaa). Olemme yhteydessä hakeneisiin lokakuun loppupuolella.

Kommentointi on suljettu.