WANTED: opiskelijajäsen hallitukseen

FL_opiskelijajäsen_2021

Yhdistyksen hallituksessa on vapautunut opiskelijajäsenpaikka nykyisen opiskelijajäsenemme valmistumisen johdosta. Jos olet idearikas, kehittämisintoinen ja sydämesi sykkii paikallishallinnolle, olet etsimämme tyyppi!

Hallitustyöskentely oman alan tieteellisessä yhdistyksessä tarjoaa loistavia verkostoitumismahdollisuuksia, kerryttää kokemusta ja on hyvä meriitti myös ansioluettelossa. Hallitustyössä pääset osallistumaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon sekä ideoimaan opiskelijayhteistyötä. Halutessasi pääset osallistumaan myös Hallinnon ja kuntatutkimuksen päivien suunnitteluun ja järjestämiseen. Tulossa on erityisen juhlava tapahtuma, sillä Focus Localis ry täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 50 vuotta!

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme tai kaipaat lisätietoja pestistä, laitathan sähköpostia osoitteeseen sihteeri@focuslocalis.fi. Voit ilmoittaa halukkuudesta tulla mukaan hallitukseen, vaikka et vielä olisikaan yhdistyksen jäsen. Toivomme yhteydenottoa mielellään ennen yhdistyksen sääntömääräistä kevätkokousta, joka pidetään Teamsissä 31.3.2021 klo 11. Kokouksen virallinen kutsukirje liitteineen lähetetään lähipäivinä.

Nähdään kevätkokouksessa!

Kommentointi on suljettu.